Du är här
Hem > Alla våra blogginlägg > Eldstadsbutiken och dess kaminer

Eldstadsbutiken och dess kaminer

Eldstadsbutiken kommer få in fler kaminer i form av billiga och lyxiga etanolkaminer. En utveckling av deras sortiment kommer att ske successivt under sommaren där cirka 100 nya produkter ska in. Produkter som dem kommer att fokusera på är gasolkaminer, inbyggningsbata etanolspisar och automatiska etanolkaminer.

Gasolkaminer kan användas utomhus i uterum med bra ventilering eller något fönster öppet utan en skorsten. Gasolkaminerna hos Eldstadsbutiken kommer att vara från Planika där hög kvalite kännetecknar detas varumärke. Alla kaminer är automatiska och kan vid tillval styras genom mobilen. Om ni väljer att använda er av en gasolkamin inomhus behövs en skorsten bygga till eller använda en befintlig om röret har en liknande storlek.

Automatiska etanolkaminer kommer också att vara från Planika och dem fungerar genom att styr kaminen genom mobilen. Till skillnad från vanliga kaminer där det är vätskan på bioetanol som brinner så är det gasen av bioetanol som brinner här. Det skapar en trevlig gul låga som konsumerar mindre etanol än en vanlig kamin och lågan är justerbar i höjd genom mobilen. Ni kan i princip customize the look of your flames.

Kommentera

Top