Du är här
Hem > Alla våra blogginlägg > Ifall ni letar efter en golvkamin ta en titt hos Eldstadsexperten

Ifall ni letar efter en golvkamin ta en titt hos Eldstadsexperten

Eldstadsexperten har fått in ett stort nytt utbud av golvkaminer och fler kommer att komma in. Ni hittar runda, fyrkantiga och specialformade golvkaminer utan skorsten. Fördelen med dessa kaminer är att ni slipper installera en skorsten de är väldigt portabla och enkla att installera. De kostar inte en förmögenhet utan kostar endast några enstaka 1000 kronor. Några av kaminerna är utrustade med fler än en brännare medan andra har en stor. Oavsett vad ni väljer kan ni förvänta er en del värme från dessa kaminer.

Det har blivit mer och mer populärt att ha en golvkamin utan skorsten i sin lägenhet eller hus. Det är inte alla som har möjligheten till att installera en skorsten d.v.s. en riktig braskamin så de väljer istället att använda sig av en bioetanolspis och det är här Eldstadsexperten kommer in i bilden. Deras stora och breda utbud av etanol och gaskaminer kommer göra er intresserad av denna alternativa lösningen som har en rad fördelar.

Oavsett om ni är intresserad av en spis eller inte kan det vara roligt att se vilka typer av modeller som har skapats. Ni hittar över 130 stycken olika etanolkaminer på deras hemsida.

Kommentera

Top