Du är här
Hem > Alla våra blogginlägg > Mer plats i våra hem till etanolkaminer

Mer plats i våra hem till etanolkaminer

I många lägenheter finns det mycket utrymme som måste fyllas upp med något. Om man inte vet vad man skall placera där och har funderat på en riktig kamin rekommenderar vi en etanolkamin som är mer lik en vanlig möbel i installation och allt.

Etanolkaminer kan placeras i både lägenheter, hus och offentliga miljöer utan någon särskild installation. Etanolspisar brinner utan lukt, rök och sot samtidigt som de avger lika mycket värme som ett element. De är enkla att montera och tänds inom några sekunder.

Att använda en etanolspis bidrar inte bara med värme utan dekorerar ert rum på ett prydligt sätt. Kaminerna finns i flera olika varianter där några skall placeras på vägg, i hörn, golv mot vägg och på bord. Sen finns det dessutom etanolbrännare som används för att bygga en vanlig kamin fast med etanol istället. Det är billigare att använda sig av en etanolbrännare än att bygga en riktig kamin då ni slipper arbetet med en skorsten.

Prisbilden på etanolkaminer varierar väldigt stort där några bara kostar någon enstaka tusenlapp med andra kostar upp mot 100 tusen kronor. Ifall ni är intresserade av trevliga kaminer kan ni gå in och kolla på en etanolkamin hos Eldstadsexperten

Kommentera

Top