Du är här
Hem > Alla våra blogginlägg > Nya kaminer hos Eldstadsexperten

Nya kaminer hos Eldstadsexperten

Sommaren har kommit tidigt i år på många platser i landet efter en lång och kall vinter med mycket snö. Den bra sommaren har gjort att behovet av en extra värmekälla under kvällarna inte har behövts. Men nu när sommaren har börjat har vädret blivit lite mer ostadigt och den svenska sommaren är tillbaka med sitt ostadiga väder. För att förlänga kvällen och göra det lite mer bekvämt och trevligt på kvällarna rekommenderar vi att ni använder er av en bioetanolkamin.

Med en stor och trevlig bioetanolkamin får ni något trevligt att kolla på samt lite extra värme likt ett portabelt element. Storleken på kaminerna varierar kraftigt men nästan alla kaminer har en väldigt trevlig design som passar in i de flesta miljöer. Några väljer kanske att använda sig av en gasolbrännare istället för en bioetanolkamin på sin uteplats. Fördelen här med en etanolkamin är att den går att använda inomhus utan att bygga några skåp eller annat för att gömma gasolen. Med en bioetanolkamin som är fristående och flyttbar får ni helhetslösning för att lösa problemet med de kalla kvällarna samt inreda ert vardagarsrum.

Med en etanolkamin kan ni räkna med att ni får en effekt från 2.5 till 5 kW beroende på vilket storleken som ni köper. Hos Eldstadsexperten hittar ni ett väldigt stort utbud av attraktiva kaminer som kan skapa en trevlig och positiv atmosfär för en billig peng.

Kommentera

Top