Du är här
Hem > Alla våra blogginlägg > Nya kaminer som kommit in hos Eldstadsexperten

Nya kaminer som kommit in hos Eldstadsexperten

Det har nu under hösten kommit in några nya etanolkaminer och fler kommer det. Några av de nya modellerna är Andro, Genova och Montecarle. Utbudet av kaminer hos Eldstadsexperten blir bara större och större. Det kommer in modeller som kan placeras direkt intill väggen likt en klassisk braskamin.

Oavsett ifall ni letar efter en eldstad som ska se elegant och stilig ut eller något som skall avge en del värme kan det vara trevligt att besöka Eldstadsexperten som idag har Sveriges största utbud av etanolkaminer.

andro

Fördelarna med etanolkaminer är att de brinner utan lukt och rök samt att de inte avger någon sot. Ni kan tända och släcka en etanolkamin på några enstaka sekunder till skillnad från en braskamin. Fördelarna med en braskamin är att ni får en helt levande eld samt att de värmer mer än en etanolkamin och kan användas som en primär värmekälla. Men mellan en braskamin och en etanolkamin är skillnaden i pris väsentlig. En etanolkamin är ett löst föremål om ni inte bygger in den i väggen som kan flyttas med till er nya lägenhet eller hus.

Kommentera

Top