Du är här
Hem > Alla våra blogginlägg > Stow etanolkamin populär och blir bara mer populär

Stow etanolkamin populär och blir bara mer populär

Stow är en modern etanolkamin som brinner utan lukt och rök. Denna underbara kamin finns i både svart och vit färg. Med sin runda form och avlånga kropp liknar Stow en gammal klassisk vedspis. Den är enkel att installera eller om ni vill kalla det för montera då det bara är glaset som skall placeras på rätt ställe. Brännaren ligger vid sidan av kaminen när den skickas, som sedan bara placeras på rätt ställe, som att sätta in ett mjölkpaket i kylen.

Stow brinner med trevliga gula lågor som är cirka 15-30 cm höga. När man tänder på en bioetanolspis brukar lågorna i börjar vara lite blåaktiga för att sedan övergå till gula. Bioetanolspisar är ett miljövänligt val som brinner utan lukt och rök.

För att installera Stow krävs ingen hantverkare eller händig person utan det gör ni enkelt själv genom att sätta brännaren och glaset på rätt plats. Till skillnad från en vedspis som kräver skorsten samt bygglov tar det endast 2-5 minuter att montera upp Stow. Det är vanligt att många har fått uppfattningen om att bioetanolkaminer inte värmer på samma sätt som en braskamin. Det är sant att de värmer inte lika mycket som en braskamin men de ökar normalt temperaturen i ett rum på cirka 15-30 kvm med 3-5 grader. Ni slipper bekymret med att tända elden när veden har blivit fuktig eller våt då en etanolkamin tänds på en sekund likt tändvätska. Ni skall dock inte använda en bioetanolspis som en primär värmekälla.

Stow är enkel att underhålla då ni endast behöver torka av brännaren med en trasa varannan månad eller något för att öka livslängden på brännaren. Eldstadsexperten säljer Stow i både vit och svart färg så ni har möjlighet att välja den färg som passar bäst i ert vardagsrum. Leveranstiden är cirka 7-10 vardagar.

 

Kommentera

Top